Home » ЗА ДАМИТЕ » Мъжете лудеят по тези женски недостатъци
Мъжете лудеят по тези женски недостатъци
Мъжете лудеят по тези женски недостатъци

Мъжете лудеят по тези женски недостатъци

Мъжете са визуални същества. Но има много неща, които мъжете харесват в жените и те са напълно несексуални. Това са малки неща, които дори не осъзнавате, че правите, но за мъжете са неустоими и секси. Мъжете си падат много по някои женски „недостатъци“, които нежният пол не обича в себе си. Неща, които жените не харесват в своя характер или външен вид, се оказват доста привлекателни за силния пол.

На първо място мъжете споделят, че харесват пищни жени (в същото време дамите са си наумили, че са извънредно дебели и се подлагат на строги диети). В действителност много малко мъже си падат по твърде фини, кльощави девойчета. Повече харесват добре изписаните женски форми, подчертани с тънка талия.

Малкият бюст също е сред нещата, които жените слагат в графата недостатъци, но всъщност доста мъже оценяват плюсовете на малките гърди. Например не е задължително да носите сутиен, което направо подлудява срещуположния пол.

Добрият апетит изглежда сладък в очите на мъжете. Жените, които не се притесняват да си поръчат сочна пържола и след това да завършат вечерта с десерт, впечатляват господата. Онези пък, които се правят пред мъжете, че похапват само плодове и салати, а в тяхно отсъствие опустошават хладилника, правят по-лошо впечатление.

Неизисканите дрехи също могат да привлекат вниманието на силния пол. Много жени се притесняват, че нямат луксозен и елегантен гардероб, но това не ги прави по-малко стилни. Без значение какви тенденции предлага модата, мъжете харесват жени, които умеят да се обличат с вкус, без да разграбват магазините.

Източник: Булнюз.бг

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?