img
Home / БЪЛГАРИЯ / Най-големите глезотии на арестуваните Баневи (скандални разкрития)

Най-големите глезотии на арестуваните Баневи (скандални разкрития)

/
/
/
1039 Views
loading...

Глезотиите на Баневи – от кич до лудост
Арестуваните Баневи не са пропускали възможността да се поглезят. Двамата съпрузи отдавна мечтаели да напуснат България и да се заселят в Монако. Но дори и за хора с техните възможности, това се оказало трудна задача.

Богаташите потърсили съдействие от Анна Попова, която е омъжена в Княжеството и развива там бизнес с недвижими имоти. Баневи я помолили за съдействие да ги запознае с богатата фамилия Грималди, която от години управлява Монако.

Отивайки в Княжеството, олигарсите не си наели хотел, а отседнали в дома на Анна. Тогава Евгения Банева набелязала палтото й от визон и заявила, че иска да го купи. Съпругата на Банев обещала, че ще изпрати пари от България, но до днес измамената Анна не е получила нито стотинка.

След провала да идеята да се заселят в Монако, олигарсите започнали да кроят планове за създаване на собствено кралство. Те искали да обособят „Русалка“ като автономна територия, в която да важат техните закони.

Николай Банев имал планове да реализира още един „мащабен“ проект. В годините на възход на бизнеса му, той решил да направи банка със семенната си течност и да я предоставя на двойки с репродуктивни проблеми. Олигархът бил на мнение, че притежава качества, които ще спасят българската нация. Затова бил готов на всичко, за да се появят повече хора с неговите качества, пише „България днес“.

В хода на разследването стана ясно, че госпожа Банева притежава колекция от бижута на стойност 256 000 лв. В съда съпругът й заяви, че е в бизнеса от 30 години и би било комично да не купи на жена си бижута за тази сума.

razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!