Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето защо Виктор Калев си тръгна от Слави
Ето защо Виктор Калев си тръгна от Слави
Ето защо Виктор Калев си тръгна от Слави

Ето защо Виктор Калев си тръгна от Слави

Цели 4 години след напускането на Виктор Калев излезе истината за оттеглянето му от шоуто на Слави Трифонов. През месец февруари 2014 година комикът изчезна мистериозно от ефира на бТВ. Още тогава зрителите заподозряха, че в оттеглянето му има нещо гнило.

За напускането на Виктор Калев и до днес се носят различни слухове. Един от тях гласи, че той развил хипохондрия след смъртта на баща си. Комикът се поболял от угризения, че не е бил достатъчно настоятелен и затова родителят му не се оперирал.

Друга версия гласи, че актьорът изпаднал в тежка депресия заради любовна драма. Това е причината Слави Трифонов да го пусне в дълъг отпуск. Третата версия гласи, че той е получил роля в холивудска продукция и затова напуснал шоуто. Но това едва ли е вярно, тъй като Слави Трифонов не би пропуснал възможността да се похвали.

Хот арена разкри истината за оттеглянето на Виктор Калев. Освен като любимец на шефа, той е известен и като рекордьор по глоби за закъснение и други нарушения. Шоуменът хванал Калев, че заработва на „черно“. Той често си позволявал отсъствия от работа заради частни изяви, като за това прибирал хонорар в размер на 4 000 лв. Според договора на комика със Слави, последният трябва да получи 40% от заработения хонорар, пише Хот арена.

razkritia.com

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*