Home » ЗДРАВЕ » Най-ефикасното средство против въшки! Купува се от ветеринарната и струва 2 лева!
Най-ефикасното средство против въшки

Най-ефикасното средство против въшки! Купува се от ветеринарната и струва 2 лева!

Въшките се оказват напаст за всяка майка. Сред родителите се твърди, че нищо не помага, та дори и старата маска с газ, мас и оцет.

От Ко4 публикуваме мнението на майки, които са впечатлени от ефекта на кучешко лекарство, убиващо въшки и гниди за ден:

Аз да кажа и тук- взехме кучешкото лекарство/изчетох внимателно отзивите – реакция са имали деца които преди това са били третирани с какво ли не друго/, консултирахме се и с ветеринар,който каза че съставките са неагресивни/а и кучетата все пак се ближат, та е предвидено да не се натровят/, та мога да кажа че за мен, на тоя етап/след интензивно мазане и опити с какво ли не/, е решението.

Та, ако някой се интересува – препарата е “Неостомозан“- една ампула е 2 лв във ветеринарната аптека, разрежда се в 0.5 л вода и се пръска, разресва се и се оставя косата да изсъхне. Не се мие. Не мирише много силно и не щипе.

Днес ще пръскам пак- превантивно, щото за съжаление и тук в училищата се ходи масово с въшки /и не само- като споделих с приятелки, че децата ми са били въшливи, се оказа че почти всички наоколо са имали тоя проблем………ама не са казали, щот ги било срам :ooooh:/. Ние колкото и да се чистим, като щъкат наоколо-май няма как да се предпазим /а и явно въшките вече не им пука нито от лавандуловото, нито от маслото от чаено дърво в шампоана,което преди вършеше работа/.

Други майки казват, че обилно пръскат косите с лак, което също спомага за убиването на въшките и техните яйца!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?