Горещи новини

Нана: Снимките на къщата ми са фейк! Моята е много по-луксозна

Nana progovori za kashtata si

„Мога да твърдя, че нашата къща, която си купихме, е по-хубава, голяма и модерна. Живеем на Маями бийч, на осем минути пеша от плажа“, допълни още Нана Гладуиш.

Блондинката едва ли не се засегнала, че са я настанили в малка и неугледна къща зад Океана.

JplFAut.md.jpg

„В Маями имаме пет спални и шест бани. Къщата е заобиколена от двор. В предната част е басейнът, а в задния двор имаме прекрасна градина, където е и барбекюто. Иначе казано, става и за купони, и за приятелски вечери. Общо взето къщата е достатъчно голяма, когато имаме гости, особено с преспиване, да не си пречим“, разкрива Нана пред в. „Галерия“.

JplFaMG.md.jpg

Имотът се намира само на 8 минути пеш от плажа, а единствените снимки на къщата отвътре са от живото излъчване по Нова ТВ преди няколко месеца, когато Нана поздрави екипа на „Съдебен спор“ от дома си в Маями.

Но това далеч не е единственият луксозен палат, с който семейството разполага. Нана и съпругът й Джонатан Гладуиш имат и пенхаус в Испания, в модерен район на Марбея, където е пристанището Пуерто Банус.

JplF1cl.md.jpg

Целият втори етаж е с една огромна тераса, от която се открива прекрасна гледка към морето и града. Марбея е доста скъпа и луксозна туристическа дестинация, където редица популярни личности ходят само за да демонтират висок стандарт.

JplKOzX.md.jpg

И ако се чудите как Нана и семейството й си позволяват подобен лукс, при положение, че Нана е безработна, ще ви изненадаме – съпругът й Джон също не работи! Всъщност мъжът на бившата водеща се превръща в мултимилионер, след като преди време продава бизнеса си срещу огромна сума, с която могат да живеят още дълги години.

„Ние просто решихме, че каквото сме постигнали дотук в професионален план, за нас е задоволително и можем да си позволим да предприемем тази стъпка да се оттеглим от активна кариера. Цялото семейство обичаме топлото време. Затова през зимата сме в Маями, а през лятото – в Марбея“, хвали се Нана.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Нана: Снимките на къщата ми са фейк! Моята е много по-луксозна"

Какво мислите?