Home » КЛЮКАРНИК » Нана ще живее в палат в САЩ
Нана ще живее в палат в САЩ

Нана ще живее в палат в САЩ

„Сбогом“, с Нана Гладуиш си взеха телевизионните зрители. Водещата на предаването “Съдебен спор“ окончателно слезе от родния ефир, след като последната година често отсъставше от него.

Любимката на зрителите е решила да сложи край на кариерата си и да емигрира заедно със семейството си в Америка. От няколко години насам те прекарваха в Щатите по един-два месеца годишно, а сега окончателно щели да заживеят зад Океана за постоянно. Нана и съпругът й Джонатан дори са инвестирали в свой собствен имот. Съвсем скоро са сключили сделка за покупка на огромна къща, която се намира в един от топлите щати. Мъжът на тв звездата заминал за Америка преди нея, за да преустрои бизнеса си там.

Всеизвестно е, че британецът е милионер и откакто се ожени за Нана, бизнес делата си въртеше от България. Семейството обаче искало да предостави и по-добро бъдеще на сина им Джейсън, който е вече в тийнейджърска възраст. Той е запален по тениса от съвсем малък и вече жъне успехи на корта. Тренира професионално и според учителите си бил следващата голяма тенис надежда в световен мащаб.

Вижте и това: След две срещи с коварния рак и пророчески сънища: Нана Гладуиш отново хвана юздите на живота

В Щатите обаче щял да има много по-голямо поле за изява и отлични условия за тренировки, така че пътят му към Големия шлем да бъде по-лесен. Със слизането на Нана от ефир предаването „Съдебен спор” няма да спре да се излъчва. Щафетата поема футболната съпруга Ромина Тасевска, която досега се подвизаваше като коментаторка в предаването на Гала „На кафе“.

По всяка вероятност смяната ще се отрази зле на рейтинга, защото Гладуиш е сред най-обичаните тв лица в България. Тя е на екран повече от 20 години и е водила различни формати. Близостта си със зрителите спечели споделяйки в ефир за най-тежката битка в живота си – а именно борбата с рака. За пръв път тя бе диагностицирана с коварното заболяване през 2012 г-, когато й бе открит тумор в гърдата.

След тежко лечение Нана успя да надвие диагнозата, но ракът се завърна отново през 2017 г.

За живота и се бореха както български лекари, така и специалисти в Израел. Наложи се дори да бъдат премахнати яйчниците й. Макар лъче- и химиотерапиите да са зад гърба на 49-годишната тв звезда, лечението й всъщност още течало и щяло да отнеме дълги години.

И това е интересно: Джонатан на Нана прониза сърцата на всички с тази прочувствена изповед

„На поддържаща хормонална терапия съм, която продължава. Тя се прави десет години, а понякога и до края на живота‘‘, разкрива Нана. Тя споделя, че винаги ще се води високорисков пациент и няма как да продължи живота си в пълно спокойствие.

“Винаги го има притеснението, колкото и да си се успокоил и да се чувстваш добре. Когато имам насрочен преглед или кръвни изследвания, треперя“, споделя; телевизионната водеща, която премина през 9-те кръга на Ада. Докато се бореше за собственото си оцеляване, се наложи Нана да бъде опора и за своята сестра, която пък бе диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка. Беше необходима спешна операция, но заради рестрикциите около пандемията от Ковид-19 тя не можеше да замине за лечение в чужбина.

Лекарите от й столичната болница „Свети Иван Рилски“ обаче успели да овладеят ситуацията. На последните им няколко пътувания до Америка и тя придружаваше семейството. Съвсем вероятно е да се премести в САЩ с тях, пише Ретро.

Може да ти е полезно: Нана Гладуиш: Содата не лекува рака!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?