Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » „Змията“ Виолета от „Игри на волята“: Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)
"Змията" Виолета от "Игри на волята": Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)

„Змията“ Виолета от „Игри на волята“: Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)

„Трудно беше в САЩ. Трябва да започнеш отнякъде в началото. Доставях пици, продавах коли. Има една бариера, която изисква време, за да бъде преодоляна“.

Това изповяда след отпадането си в „Игри на волята“ Виолета Стайкова. Майката на Денислава, която си спечели прозвището „змията“ в риалити формата, разкри тайни от своето пребиваване зад Океана пред водещата Ива Иванова в официалния подкаст на предаването.

„Отидох в един луксозен комплекс с басейни и тенис кортове, за да наема първия си апартамент. Казах си, че това е нещото, което искам да работя. Започнах от най-ниското ниво и за около три години се издигнах до пропърти мениджър – управлявайки такива комплекси с над 400 апартаменти в тях. По-късно реших да отворя своя фирма и да започна да работя за себе си“, разказа Виолета.

И добави:

„Работила съм 7 дни в седмицата по 12 часа на ден. Винаги съм ставала и отивала на работа със страхотно удоволствие“.

Не се мина и без залп срещу „любимеца“ на Вили Мартин Елвиса.

„Мартин е много слаб мъж. Той не е изиграл нито една мъжка битка. Стреля с прашка, а не е мъкнал варели. Той е най-слабият съперник. Супер елементарен е и лесен човек да го издразниш. Трябва само да го блъфираш и да му дадеш едно зрънце съмнение срещу негов човек, а той няма да спи, ще се нерви и ще изплиска легена, когато губи контрол над ситуацията. Тогава започва да обижда грозно. Изпуска юздите, когато се ядоса, а е много лесно това да се случа“, коментира Стайкова.

И добави:

„Да, гадна съм и мачкам, но по по-мек начин от него“.

Според Виолета перфектният женски финал на „Игри на волята“ би бил между Денислава, Оряшкова, Албена Ситнилска и Ива.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?