Горещи новини

Никол Шерцингер разкри истината (Вижте разделени ли са с Гришо)

Никол Шерцингер разкри истината

Никол Шерцингер сложи край на спекулациите, видя КОЧ.

След дълго мълчание Никол Шерцингер реши да сложи край на спекулациите. От седмици в медийното пространство се носи слух, че връзката на певицата и тенисиста вече е само спомен в миналото. Но досега нито Никол, нито Григор Димитров коментира тези твърдения.

Изпълнителката сложи край на спекулациите с пост в социалната мрежа. Тя написа коментар под снимка на Гришо. Никол Шерцингер написа „Обичам те“ и сподели графити на художника Ретна, с когото е изключително близка. Запознати с личния живот на изпълнителката побързаха да коментират думите й. Те са категорични, че обяснението на изпълнителката се отнася за Гришо, пише Хот арена.

С поста си Никол Шерцингер окончателно сложи край на спекулациите за раздялата й с Гришо.

Последната светска клюка свърза името на тенисиста с това на младата изпълнителка Михаела Филева. Според мълвата, повод за последното му прибиране в България е не само рождения ден на неговата майка, а желанието му да прекара няколко дни с новата си любима.

Клюката гласи още, че Гришо и Никол решили да си дадат почивка. Точно в този момент пламнали искрите между тенисиста и младата изпълнителка. Михаела Филева коментира тези твърдения. Тя заяви, че уважава много Гришо и се гордее с постиженията му, но не може да каже нищо повече за него.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Никол Шерцингер разкри истината (Вижте разделени ли са с Гришо)"

Какво мислите?