Home » БЪЛГАРИЯ » Нова огромна трагедия в поделението на убитата рейнджърка!
Нова огромна трагедия в поделението

Нова огромна трагедия в поделението на убитата рейнджърка!

Скръбта в поделението в Карлово, където служеше убитата от бившия командос рейнджърка Десислава Стоянова, е пълна.

Нейното погребение се очаква да е утре, тъй като тялото вчера не беше освободено от Съдебна медицина. Днес обаче завинаги в черната земя ще положат главния сержант на един от батальоните -Христо Ламбуров. Военният е малко над 40 години, издъхнал е внезапно и неочаквано след тежка операция преди дни. Утре Десислава ще бъде положена в гроб до неговия.

„Заедно на оня свят ще си говорят по работа“, не спират да плачат близки и приятели на двамата отишли си без време военнослужещи.

Стоянова и Ламбуров ще бъдат изпратени с воински почести. Заради траура плануваният за днес коледен концерт на военно-духовата музика към 61 Стрямска бригада е отложен за 18 декември. В нощта на 29 срещу 30 ноември бившият командос Светослав Каменов е убил в жилището си в Сопот рейнджърката. Основната и до сега версия на разследващите е, че двамата се скарали заради автомобила на Стоянова, която Светослав трябвало да ремонтира, но предал за скрап и очаквал да вземе дребна сума пари.

Преди дни Каменов се яви безпардонен, с нетрепващи очи пред съда в Пловдив и каза, че иска домашен арест.

Въпреки, че когато е бил арестуван, е признал, че е счупил врата на Десислава и е натъпкал тялото й под дивана, а после забил в седалката две видии, в досъдебното производство той не е направил признания за убийство. Съдът остави Светослав Каменов в ареста за постоянно.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?