Горещи новини

Новият „Ерген“ – Александър Младенов е менте милионер?

Новият "Ерген" - Александър Младенов е менте милионер?

Кой всъщност е представеният от БТВ като могъщ бизнесмен Александър Младенов?

Вече няколко дена хиляди българи ровят ли ровят във Фейсбук и Инстаграм, и изобщо не могат да открият нищо за новия Ерген. Той сякаш е „изкопан“ от нищото.

Коя е фирмата му, която според БТВ визитката оперира в „България и дори в Европа“, а той иска да я превърне в световен бранд?

„Цял ден ровя в инстаграм на латиница и кирилица и не откривам такъв човек. Изглежда толкова обещаващ“, гласи коментар на девойка в мрежата, която явно се чуди дали да участва в кастинга.

„Ще се окаже поредния въздух под налягане“, коментира друга.

Подобни коментари имаше и по адрес на Евгени Генчев, за когото мнозина заподозряха, че не е чак толкова „световноизвестен пианист“, колкото го изкараха БТВ.

Възможно е от телевизията да имат изискване към Ергена да скрие напълно социалния си живот в мрежите, дочу Ко4.

Това със сигурност ще увеличи интереса на дамите. Откакто стана ясно кой ще е новият ерген, много дами се развълнуваха из социалните мрежи. Според всеобщото мнение, това е най-красивият мъж измежду тримата.

Има градация в избора на главно действащо лице. Докато първият бе „обикновен“ манекен, втория Евгени Генчев е световно признат пианист.

Александър от своя страна е мъж със стабилен бизнес, който развива не само у нас, а и в чужбина. Евгени като добре възпитан млад човек предаде щафетата на Александър с най-добри пожелания и успех в намирането на стойностна половинка.

„На добър час, Алек!“, написа той в социалните мрежи. „Пожелавам ти да намериш това, което търсиш.“

Разбира се, и тук коментаторите не пожалиха Евгени.

„Явно той не го е намерил. Така звучи“, гласи един от тях, визирайки упоритите слухове, че с Валерия не са съвсем заедно.

Тя обаче преди дни заяви категорично, че с Евгени са заедно.

Още с появата на видеото с визитката му накара дамите да си мечтаят за него. Оставащото време от кастинга, който приключва в края на месеца ще се превърне в кошмар за продуцентите. Напливът за участие ще се удвои. Според коментарите много дами припаднаха при вида му, сякаш Елвис се е появил.

Ето част от коментарите:

Много е красив. Май ще гледам следващия сезон ????

Мммм…готин е

Много е красииииввв!!!! ❤

Бой, бой ще има лЕ?

Трябва малко по-изискани да му изберат този път ????

Сега всички меркантилни ще се избият за бизнесмена! Нямам търпение да гледам отново сеири!

За бизнесмена ще има желаещи хахаха

Личи му, че е джентълмен, много добре изглеждащ и възпитан мъж.

И все пак… Изборът на девойките ще бъде определящ за успеха на сезона????

Време е някой да им покаже на участничките как се печели мъж…Мисля,че с този чаровник няма да им е никак лесно…

Така ергенът е одобрен, всички го харесаха, остава да видим дамите, които ще вземат участие, но затова ще трябва да почакаме доста до началото на излъчването на сезон 3.

Сега вече Евгени и Валерия ще мога да си отдъхнат след всичкия интерес към двамата и към личния им живот и отношение. Наложи се да преминат през какво ли не и ако наистина запазят връзката си, тя ще е стабилна.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Новият „Ерген“ – Александър Младенов е менте милионер?"

Какво мислите?