Горещи новини

Нови брутални разкрития за прокурорското синче от Перник

Нови брутални разкрития за прокурорското синче от Перник

Васил Михайлов отново е в ареста, след като приятелката му подаде сигнал срещу него.

Делото срещу Васил Михайлов тръгна с разпит на свидетели, четирима бяха доведени принудително

19-годишният Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, повалил с един удар на пешеходна пътека бащата на актрисата Луиза Григорова Красимир Григоров. Случката се разиграла по време на абитуриентските балове в Перник. Васил бил сред абитуриентите, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент младежът се обърнал, приближил се и му ударил кроше Мъжът паднал на пешеходната пътека.

Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова, са частни обвинители по делото, защото са сред пострадалите от Васил. Младежът е подсъдим за побой и закани.

Във вторник за първи път на процеса, който от пролетта не може да тръгне, дойдоха освен двама от пострадалите и шестима свидетели. Четирима от тях бяха доведени принудително.

Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил заснет на видео както повечето изцепки на Васил. Самият Никълъс бил виждал 5-6 клипа, които той описа пред съда. На друг се виждало как Васил удря полицай. Той се разпространяваше и в социалните мрежи преди година и половина и на него се чуваше как, докато мъж удря друг, се вика: Ти полицайче ли си?

Никълъс Тодоров описа и трети клип. На него на младеж със свалени гащи му се нанасяли удари по задните части. Чувало се Васил да казва:

“Брат, искам да ти се измоча (изпикая) на главата, ама нямам капка”

При изричането на тази реплика се намеси и Васил, който е активен и задава въпроси.

“Ако съм го казал аз, щеше да е измочам”, внесе яснота той. Според обвинението боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка, известна като Жирафа, в центъра на Перник. Васил го повикал по телефона, за да се разберат, защото Никълъс бил нарекъл гаджето му Боряна “тая”.

В момента прокурорският син е в ареста в Кюстендил по обвинение, че точно на нея се е заканвал с убийство. До лятото на тази година двамата още бяха гаджета. Боряна е и свидетел по дело срещу Никълъс за престъпна група за разпространение на наркотици.

Още щом Никълъс с приятелката си пристигнали, Васил започнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, но през ноември 2021 г. в заведение в Перник. Той не е оплаквал в полицията, защото не помнел какво е станало. Причината за боя, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския син. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, обясни извън залата, че често племенникът му бил предизвикван.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Нови брутални разкрития за прокурорското синче от Перник"

Какво мислите?