img
Home / KO4 STORY / Омъжена математичка смъкна оценките на свой ученик, защото вече не искал да ѝ пуска (СНИМКИ)

Омъжена математичка смъкна оценките на свой ученик, защото вече не искал да ѝ пуска (СНИМКИ)

/
/
/
722 Views

Учителка по математика от американския щат Южна Каролина е обвинена, че е писала по-ниски оценки на свой ученик, защото спрял да прави секс с нея. Жертвата – момче на 17 години, и майка му, чиито истински имена не се съобщават, са завели дело за престъпна небрежност и умишлено причиняване на емоционално разстройство, съобщава „Дейли Мейл“.

27-годишната Дженифър Олайре-Аро е подтиквала ученика си да правят секс и то не само веднъж. Те са го правили в гимназията „Бърк“, в колата ѝ и в дома ѝ.

При последния случай математичката, която е омъжена и има едно дете, се сношила в присъствието на 10-месечното си бебе. Тя напомняла на ученика си, че от нея зависят оценките му, в случай, че реши да да ѝ откаже секс.

През август 2017 година бил в часа на Дженифър по математика. Преди, по време и след занятието тя непрекъснато му говорела за секс, включително и по телефона и със съобщения.

„Всеки път, когато той отхвърлял домогванията на Аро и молбите ѝ за полов контакт, тя му напомняла, че само от нея зависи какви оценки ще получи той по нейния предмет“, се казва в обвинението.

Момчето започнало да бяга от часовете на учителката си, за да се спаси от нея. Едва през декември 2017 година той разкрил пред майка си за отношенията си с математичката, след като тя го заплашила, че ще му понижи оценките.

На 18 декември Аро била арестувана за сексуално насилие над ученик. Тя признала за отношенията си с него.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook