img
Home / БЪЛГАРИЯ / Отиде си без време, млада и красива! Близки и приятели ридаят над ковчега с убитата рейнджърка Десислава

Отиде си без време, млада и красива! Близки и приятели ридаят над ковчега с убитата рейнджърка Десислава

/
/
/
2264 Views
loading...

Много военни, близки роднини и приятели се събраха днес на опелото в църквата „Св. Николай“ в Карлово, за да изпратят в последния й път зверски убитата рейнджърка Десислава Стоянова. Опечалени близки и приятели на жертвата на жестокото убийство носят цветя, трият сълзите си и споделят, че трудно се преглъща такава мъка.

Отиде си без време, млада и красива! Близки и приятели ридаят над ковчега с убитата рейнджърка Десислава

„Отиде си без време млада и красива, трябваше още да живее!“ Майката на Десислава е край затворения ковчег на дъщеря си и плаче неутешимо. Върху ковчега са положени снимките на Десислава и военните отличия, които е получавала по време на службата.

След малко духовият оркестър на 61-ва СТРЯМСКА бригада – Карлово и военните ще отдадат последна почит с военни почести на трагично-загиналата си колежка. Погребението ще бъде в 15ч на гробищният парк в Карлово.

Припомняме , че на 28-и срещу 29-ти ноември бившият командос Светослав Каменов е счупил врата и е убил Десислава Стоянова. После е скрил трупа под дивана в къщата си в Сопот и забил две видии в седалката.

Според разследващите двамата не са имали любовна връзка, а скандалът ескалирал заради колата на жената, която тя дала на Каменов да ремонтира, но той предал за скрап. По-късно бившият командос се предал сам на полицията и посочил къде е тялото на жертвата. По-рано днес обаче в Пловдивския апелативен съд Светослав Каменов отрече да е убиецът ѝ.

 

 

 

Кристина ИВАНОВА
Оператор: Любомир Бакърджиев

Източник: www.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!