Home » KO4 STORY » Пазят го в пълна тайна, но майката на Деси Банова изпя всичко! Вижте какво разкри баба Лили за зетя Плевнелиев!
майката на Деси Банова

Пазят го в пълна тайна, но майката на Деси Банова изпя всичко! Вижте какво разкри баба Лили за зетя Плевнелиев!

Майката на Деси Банова е на седмото небе от щастие

Причина за това е появата на бял свят на нейния внук Йоан. Щастливата баба сподели в мрежата радостта, която изпитва. Тя написа, че чувството е невероятно и пожелава на всеки да го изпита.

Лили Шопска сподели, че се гордее и с внучката си Йоанка и много обича двете деца, пише „България днес“.

Майката на Деси Банова научи първа за връзката ѝ с Росен Плевен. От самото начало тя подкрепила дъщеря си и заявила, че напълно одобрява нейния избор. Според информацията в медиите, синоптичката редовно получава съвети от майка си, които стриктно изпълнява.

Баба Лили посъветвала щерка си още в началото какво трябва да направи, за да спечели сърцето на бившия президент. Най-важната заръка на госпожа Шопска гласяла, че Деси никога не трябва да говори против бившата жена на любимия си.

Факт е, че връзката на блондинката и Плевнелиев се разви изключително бързо. Само година след нейното начало, двамата вече бяха законни съпрузи, а Деси Банова носеше в утробата си четвъртото дете на бившия президент.

В началото на лятото двамата сключиха брак в столицата. Влюбените отпразнува щастливото събитие в тесен кръг. На тържеството присъстваха само най-близките им.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?