Горещи новини

Пак безчинство! Край местността „Лиляшка могила“ цигани помляха от бой Серьожа

Пак безчинство! Край местността „Лиляшка могила“ цигани помляха от бой Серьожа

60-годишен мъж е бил брутално пребит от двама цигани в дома си. Кървавото нападение се е разиграло на 13 февруари след обяд в местността „Лиляшка могила“ край Враца, пише BulNews.

Двама пияни цигани, на 20 и на 30 години, нахлули в дома на 60-годишния Серьожа Първанов, като единият заявил, че търси жената и детето си. Мъжът се опитал да го спре и заявил, че не е виждал никой от семейството му и не може да нахлуват така в дома му.

Стопанинът взел лопата, която държал до вратата, за да опита да се защити, но нападателите му я отнели и започнали зверски да го налагат с нея и с юмруци по главата, разбра Ко4.

След жестокия побой циганите оставили жертвата в безпомощно състояние и напуснали къщата. Малко по-късно пребитият мъж успял да се съвземе и сам позвънил на 112, за да извика полиция и линейка. Малко по-късно пристигнал екип спешни медици, които го откарали във врачанската болница. Там лекарите установили, че мъжът е с тежки травми по главата и цялото тяло, има и комоцио.

Циганите били задържани за 24 часа малко след като полицаите получили сигнала за нападението.

Те от скоро се били нанесли в наследствен имот в местността и още с пристигането си започнали да плячкосват необитаемите къщи и да изсичат дърветата в околията, разказаха местните. Хората се надяват, че след тази брутална проява ще бъдат тикнати на топло и те ще могат отново да спят спокойно.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

Be the first to comment on "Пак безчинство! Край местността „Лиляшка могила“ цигани помляха от бой Серьожа"

Какво мислите?