Home » БЪЛГАРИЯ » ПАК ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ – Александър Сиди изригна: Докога бе, изроди?
ПАК ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ - Александър Сиди изригна: Докога бе, изроди?

ПАК ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ – Александър Сиди изригна: Докога бе, изроди?

Вчера в едно прекрасно българско село трима „млади рома“ – разбирайте цигани на 12-13г. са се гаврили с едно 11 годишно момче от български произход в тоалетната на българско школо!

 Това написа депутатът от ВМРО Александър Сиди по повод поредната циганска гавра, научи ko4.

 Този път инцидентът е предизвикан от трима ученици-роми, по на 12-13 години. Те блудствали с момче на 11 години в калояновското село Песнопой. Грозната гавра се разиграла вчера в изоставена външна тоалетна в двора на селското школо, съобщават разследващи от Пловдив. Тримата насилници са ученици в същото училище, те са от съседното село Долна махала. Детето, което е станало жертва на сексуално насилие, е от български произход.

Ето какво написа още Александър Сиди:

Трима новозаформили се изроди, срещу едно невинно момче! В училище! Време е да държавата да влезе най-сетне в ролята си! И Концепцията на Красимир Каракачанов да бъде приета незабавно! Това което се е случило вчера в храма на науката не е скандално, то дори не е противно, то просто не е човешко! И да, ние казваме, че циганите трябва да се върнат в училище, но нямаме предвид това! Не, за да изнасилват невинни деца, както явно са свикнали в своя хабитат. Имаме предвид точно обратното – да ги научим да живеят като нормални човешки същества, да спазват социалните норми и законите на държавата. Ние искаме да бъдат социализирани само онези, у които е останало нещо човешко…

…за останалите, трябват Крумови закони!

ПИК

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?