img
Home / БЪЛГАРИЯ / Пак искри между Борисов и Радев

Пак искри между Борисов и Радев

/
/
/
52 Views

Изненадващо съобщение от пресцентъра на ГЕРБ обиколи медиите, научи ko4.

След като днес в 10.00 ч сутринта Румен Радев упрекна управляващите, че са избягали от диалога за проблемите в Изборния кодекс, екипът на Бойко Борисов излезе с друга версия.

„Бойко Борисов не е получавал покана от президента Румен Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес”, информираха от пресцентъра на ГЕРБ.

В съобщението се казва още, че министър-председател на България винаги е демонстрирал готовността си за участие в диалог по всички обществени теми, както във вътрешен, така и в международен план.

„Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ПП ГЕРБ.

Бойко Борисов многократно е заявявал, че съвместната работа между институциите е ключова за стабилността и развитието на страната ни. Винаги, когато е имало предложения за диалог и срещи, Бойко Борисов се е отзовавал, както като партиен лидер, така и като министър-председател“, твърдят още пиарите на ГЕРБ.

Всъщност в началото на дискусията в президентството Румен Радев обяви, че е изпратил покана до Министерски съвет на ниво вицепремиер, а не лично до министър-председателя.

Малко по-рано в кулоарите на Народното събрание парламентарната група на Борисов заяви, че изборните правила се решават в пленарна зала. От „Обединени патриоти” пък директно обвиниха Румен Радев в това, че с инициативите си всъщност си правел самореклама.

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!