img
Home / KO4 STORY / Парамедичка открадна бебе и го подари на бездетната си леля

Парамедичка открадна бебе и го подари на бездетната си леля

/
/
/
253 Views

Парамедичка в Пакистан е арестувана за това, че откраднала бебе, за да го даде на бездетната си леля, научи ko4.

Момиченцето било изнесено от болницата в Белуджистан малко след раждането му. Но семейството първоначално не знаело за нейното изчезване, тъй като никой не бил казал, че майка ѝ е родила близнаци.

Те разбрали, когато майката на момичето се върнала в съзнание и попитата къде е „другото момиче“, каза нейният зет пред BBC.

Абдул Хамид завел родилката Джамила Биби в болницата в Лоралай, на около 60 км югозападно от селото им, в сряда, съобщиха от полицията.

Той казал на полицията, че след раждането на семейството на Джамила Биби било предадено едно малко момиченце и им било казано да отведат пациентката у дома, тъй като тя се справя добре. Джамила Биби обаче остана в полусъзнание през следващите няколко дни, през което време близначката, с която се върнала у дома, починала.

И тогава – след като се съвзема, майката разкрива пред семейството разтърсващата новина. „В петък, когато Биби си беше възстановила, тя попита къде е другото ѝ момиче. Бяхме зашеметени“, каза Абдул Хамид пред BBC.

„След като Абдул Хамид подаде жалба в полицията, арестувахме парамедичката, която е била дежурна в родилната зала същата вечер, и тя ни отведе направо до мястото, където е бебето“, каза Джахангир Шах, началник на полицейското управление в Лоралай.

„Било ѝ помогнато от двама колеги да изнесат незабелязано бебето извън болницата и тя да го даде на леля си, която била омъжена на 17 години, но все още нямала дете. Парамедичката ни каза, че леля ѝ отчаяно искала да осинови бебе.“

Полицията е арестувала и четирите жени, а бебето, което все още не е кръстено, е върнато на истинското си семейство.

ПИК

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook