Home » КЛЮКАРНИК » Певецът Илиян се обарвал време на участие, подозират, че бил надрусан
Певецът Илиян се обарвал време на участие, подозират, че бил надрусан
Певецът Илиян се обарвал време на участие, подозират, че бил надрусан

Певецът Илиян се обарвал време на участие, подозират, че бил надрусан

Тупалката на фолка Илиян е залитнал по алкохола и дрогата. Почитател на певеца разказа как е протекло едно от последните му участия в столичен чалга клуб. Изпълнителят на „Не сме приключили” цъфнал пиян в кръчмата, като за капак на сцената обърнал още 30 шота, обясни потресеният очевидец, цитиран от „Уикенд“.

Участници в дивото парти дори намекват, че великотърновецът вероятно бил и дрогиран. „Не спираше да говори глупости, да прави просташки намеци и нелепи шеги. За да е пълен абсурдът, започна да се обарва по интимните части, да издава недвусмислени звуци и да пъшка”, разказа фен, присъствал на зрелището.

Въпреки че на доста от гостите това не се понравило, изпълнителят на „Пайнер” не спирал да дрънка простотии и да поръчва алкохол. Тупалката винаги се е славел като голям купонджия и любител на нощния живот, но до момента не се е излагал така по участия, ядосват се слушатели на лекия жанр. „В XXI век алкохолът и наркотиците вече са нещо нормално. Никой не гледа на това като на екзотика. Пробвал съм абсолютно всичко, работата е да не се увлечеш. Трябва да имаш силна психика”, заяви преди време Илиян сякаш в своя защита.

„Беше много гадно, особено за жените, като започна да се обарва по пакета, а после и да прави възвратно-постъпателни движения с кръста и дупето”, допълват клиенти на заведението. Най-страшното обаче станало накрая, когато 36-годишният Илиян Бойдев не се доверил на шофьор, такси или дринк-енд-драйв, а сам се яхнал на мощния си автомобил, паркиран пред кръчмата.

Страстта към чашката на болярина го отведе фиркан дори пред олтара. През лятото на 2014-а година чалга звездата сключи брак, като започна празненството два дни преди сватбата с напиване до безсъзнание. Четири години по-късно певецът е разведен, но пак се налива до козирката.

Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?