Горещи новини

Певицата на „Кен лий” върти бар в Испания

Певицата на „Кен лий” върти бар в Испания

Валентина Хасан, която се прочу с изпълнение на песен на Марая Кери преди повече от 10 години, днес е собственик на бар в Испания, научи HotArena. Пишман изпълнителката може и да не проби на сцената, но в бизнеса с напитки определено се справя добре.

Комедийната случка с 31-годишната тогава пишман певица, се превърна в абсолютен хит в социалните мрежи. Сега обаче 42-годишната Валентина се радва на живота, далеч от сцената.

Хасан развива успешен бизнес в Испания, щастливо омъжена е и има три деца. Две от тях са близначета, а третото—момиче, пише „България днес“.

Преди години Валентина и съпругът й решават да загърбят родината и да търсят късмета си другаде. Заминават за Иберийския полуостров, а след няколко години семейството започва да събира пари и развива собствен бизнес.

Отварят заведението в малко градче, където живеят, а освен това и работят в бара. Прибират се за по няколко седмици през лятото, разкриват жители на село Звезделина, откъдето Хасан е родом.

„Има роднини тук и идва да ги види. Не се е променила, въпреки че отдавна живее в Испания”, споделят приятели на двойката.

След изявата си в „Мюзик айдъл” Валентина е сензация, а видеото с изпълнението й стига дори до Марая Кери. Звездата дори го коментира в американското шоу, а Ей Би Си излъчва репортаж за българката, която става популярна в цял свят.

„Никога не се е мислила за звезда. Просто така се случиха нещата за нея. Тя е много добър човек. Прави всичко, за да угоди на хората. Път на мравката прави”, признават съседи на Валентина.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Певицата на „Кен лий” върти бар в Испания"

Какво мислите?