Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Пипнаха го: Ето го тайното гадже на Симона Загорова!(Снимки)
Пипнаха го: Ето го тайното гадже на Симона Загорова!(Снимки)

Пипнаха го: Ето го тайното гадже на Симона Загорова!(Снимки)

Симона Загорова си намери Евгени

Така се казва новото гадже на щерката на Глория. Връзката им продължава година, но досега певицата не го показваше под прожекторите. Вероятно, макар и млада, да се е опарила от публичността, която не носи нищо положително.

Връзката на Симона и новия й още щеше да продължава да бъде обвита в мистерия, само че бдителни папараци ги пипнаха заедно.

Симона Загорова и новия и мъж

След като се раздели с бащата на момиченцето си Галина-Дани Милушев, тя не е афиширала връзката си с никой мъж.

Дани е от Доспат и продължава да работи като полицай. Близките на Симона не го харесаха особено и двойката се раздели скоро след раждането на момиченцето им. След като се зарязаха окончателно, Дани почти абдикира от бащинските си задължения и не полага никакви грижи за наследницата си.

След раздялата обаче Дани все по-често е забелязван да купонясва по кръчми, винаги обграден от засукани мадами.

За новият на Симона се знае, че е музикант и свири в едно от любимите заведения на певицата. Двамата се загаджили на шега, но по всичко изглежда, че Симона е хлътнала здраво по младока.

„Симона винаги се вдава във връзките с цялото си сърце, не пести нищо. Дано обаче този насреща да не я разочарова. А ако заживеят заедно да иска да й помага и в отглеждането на детенцето й“, стискат палци нейни приятелки.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?