Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Поп фолк дивата Галена подлуди Хисаря, накара мъж да прави пред нея лицеви опори
Поп фолк дивата Галена подлуди Хисаря

Поп фолк дивата Галена подлуди Хисаря, накара мъж да прави пред нея лицеви опори

Фолк дивата Галена дебютира на хисарска сцена през уикенда. Въпреки, че певицата каза от сцената, че за втори път посещава курортния град, за първи път грабва микрофона и изпълнява хитовите си парчета, научи ko4.

Преди това явно е била в Хисар на почивка, коментираха почитателите й. Галена бе придружавана от част от екипа си, съпругът й Галин липсваше.

Поп фолк дивата Галена подлуди Хисаря

Въпреки, че в местната дискотека, в която бе поканена изпълнителката, участието й започна в 2 часа през нощта, фенове на Галена завардиха входа на заведението още от 23 часа с дълги опашки, за да заемат маса, по-близо до импровизираната сцена и да могат да наблюдават любимката си от близо.

Публиката се забавляваше искрено, тъй като освен песните си, Галена не спря да води диалог с хората и да проявява чувство за хумор. Тя извика до себе си млад мъж, облечен с тениска на Владимир Кличко, и го накара да прави лицеви опори.

Поп фолк дивата Галена подлуди Хисаря

На една от народните песни пък вдигна стотиците присъстващи да играят заедно хоро. Шоуто продължи до 4 през нощта, когато Галена и екипът й се оттеглиха да почиват, но феновете, екзалтирани от прекараните два часа с известната певица, не спряха да я обсъждат и да си тананикат хитовете й.

„ШОУ“ научи, че хонорарът на Гелана е четирицифрен. Въпреки това собствениците на заведението обещали скоро пак да я поканят, а от своя страна дивата заявила, че заради прекрасната публика винаги ще се връща в Хисар. Сега на дневен ред е Алисия, която ще взриви страстите на хисарчани и гости в края на месеца в курортния град.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*