Горещи новини

Поп Фолк удар! Фънки изригна срещу Азис

Фънки изригна срещу Азис

Димитър Ковачев – Фънки е известен с ненавистта си към чалгата. Като виден рокаджия и почитател на хеви метъла, той заклеймява открай време поп-фолка като паразит в българската музика.

Направи го и преди дни, когато унизи публично краля на тази музика у нас Азис. Гологлавият бивш брадър изригна срещу чалга певеца заради хвалбите на Хилда Казасян и Саня Армутлиева.

След превъплъщението на Тита, която изпълни „Ледена кралица“, двете дами от журито се скъсаха да разправят колко голям изпълнител е Азис и какъв глас имал. Нещо, което подразни Фънки, който недолюбва чалгата от години.

„Айде стига глупости, няма нищо феноменално и изумително в Азис!“ – избухна Фънки.

Той познава отблизо Васко, тъй като двамата работеха заедно в „Като две капки вода“ преди няколко години. Още тогава се забеляза известна неприязън на рокаджията към краля на чалгата, но под натиска на Маги Халваджиян все пак си спестяваше половината критики.

Димитър Ковачев се е гаврел много пъти с чалга изпълнители, използвайки „Капките“. Под острия му език са попадали, освен най-големият певец в този бранш, и Преслава, ДесиСлава, Софи Маринова и др.

В момента на прицела на Фънки е Деси Добрева, която не е от чалга гилдията, но изповядва естрадна музика, която също лази по нервите на метъла Ковачев.

Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Поп Фолк удар! Фънки изригна срещу Азис"

Какво мислите?