img

По-гъста и по-дълга коса само за месец – 3 домашни маски за коса

/
/
/
552 Views
loading...

Коя жена не би искала да има здрава, гъста и дълга коса? Много хора смятат, че гена е определящ в случая и няма как ние да променим това, колкото и да се опитваме.

Ние от Ко4 обаче определено не смятаме така. Не казваме, че тънката коса магически ще се превърне в буйна грива, но определено ще се сгъсти и заздрави особено ако косата ви е боядисана. Вижте 3 маски, които можете да приготвите сами в домашни условия, които могат да ви бъдат от огромна полза. Не забравяйте да правите процедурите редовно в продължение на поне месец.

Ябълков оцет.

След измиване на косата, вместо да нанесете балсам, използвайте ябълков оцет. Желателно е да не го измивате, а просто да попиете излишната течност, след което изсушете косата добре.

Коняк.

1 чаша коняк се смесва с няколко яйца и се разбърква до получаване на хомогенна смес. Прибавя се зехтин (не олио) и се разбърква отново. Нанесете сместа първо в корените и след това по цялата дължина на косата. Оставете да подейства за 1 час и измийте косата си.

Белтък.

Разбийте два белтъка до получаване на пухкава хомогенна бяла маса. Нанесете по цялата коса като втриете добре в корените и увийте косата си в найлонова торбичка (или шапка за баня). Оставете да подейства за около 40 мин., след което измийте косата си.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!