Home » КЛЮКАРНИК » „Пребитият“ Димитър Върбанов от „Господарите“ се похвали с нова работа! (виж къде ще се изявява)
„Пребитият“ Димитър Върбанов от „Господарите“ се похвали с нова работа! (виж къде ще се изявява)
„Пребитият“ Димитър Върбанов от „Господарите“ се похвали с нова работа! (виж къде ще се изявява)

„Пребитият“ Димитър Върбанов от „Господарите“ се похвали с нова работа! (виж къде ще се изявява)

Димитър Върбанов от „Господари на ефира“ май скоро няма да си намери работа в нормална телевизия!

Помните ли „пребития“ репортер на „Господари на ефира“ Димитър Върбанов?! След скандала с подлата му измама той бе уволнен от продуцента Джуди Халваджиян и се покри вдън земя. Доста време от него нямаше ни вест, ни кост, но ето, че Митко отново изплува на светло.

Преди ден той оповести „голямата“ новина в профила си в мрежата. А именно, че започва нова работа – отново като репортер, но този път в интернет. Вижте какво точно съобщи Димитър Върбанов:

„Здравейте! Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта в много предавания, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки.

Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!

Има един склад, от който все пак трябва да се измъкне развалената храна. Той е символ и на много други „складове“, които трябва да се разровят, за да се измъкнат порочните практики, корупцията и всичко развалено, което се мултиплицира в обществото ни.

Затова на 8 декември започвам ново авторско предаване в Интернет – “РЕПОРТЕРЪТ“. Първият брой ще водя от паметника „Асеневци“ във Велико Търново. Ако искате да гледате новото предаване на живо – очаквам ви там!“, написа Върбанов.

Добре е, че Митето си е намерил работа поне във виртуалното пространство, защото в нормална телевизия скоро едва ли ще успее да се внедри. Камо ли в някоя от водещите…

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?