img
Home / КЛЮКАРНИК / Преслава се престраши да покаже Павел (Вижте тук)

Преслава се престраши да покаже Павел (Вижте тук)

/
/
/
1072 Views
loading...

Преслава се престраши да покаже своята половинка Павел, разбра ko4

Поп фолк изпълнителката използва посрещането на 2019-та година, за да стори това. Преси често пуска снимки в социалните мрежи от участия по заведения, разходки в планината или от поредната екскурзия, но на тях тя винаги е сама. На всички снимки, качени от поп фолк изпълнителката бащата на детето й липсва, пише hotnews.bg.

Вчера за първи път Преслава си пусна снимка с бащата на детето си – Павел.

Двамата са се издокарали за посрещането на 2019-та година. Преси имаше участие в Пловдив, а с нея явно е бил и Павел. Към кадъра Преслава и нейният любим получиха много благопожелания от почитателите й. Глория също честити настъпването на новата година на своята колежка. „Бъдете щастливи! Честита Нова година!“, написа Глория.

„Честита! За много години!“, отвърна на поздрава Преси.

Много от феновете на поп фолк изпълнителката наричат нея и Павел „семейство“, което поражда слуховете, че двамата са вдигнали тайна сватба. Дори и да не са го направили все още, ще трябва да го направят. Това поне гласи за тях хороскопът на Алена за тази година. Според астроложката, ако Павел и Преслава не вдигнат сватба скоро, двамата ще се разделят.

„До нейната 27-ма година е имала възможност да се установи зад граница, но е имала наложена и съдбовна забрана за брак. В периода 27-36 години й е отредено да срещне подходящия партньор и да създаде дом и семейство, а след като вече е майка, е добре да не пропуска изискването на съдбата – да живее с официално сключен брак, заради забрана за съжителство на семейни начала, което след време ще предизвика раздяла“, разкри Алена за бъдещето на Преслава и Павел, ако не сключат брак.

Преслава се престраши да покаже Павел (Вижте тук) (2)

 

Ще изпълнят ли Павел и Преслава „изискването на съдбата“ да сключат брак за доброто на тяхната връзка, престои да видим.

Източник: razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!