Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мъжът на Преслава я следи по участия, не я изпуска от поглед
Мъжът на Преслава я следи по участия

Мъжът на Преслава я следи по участия, не я изпуска от поглед

Мъжът на Преслава е плътно до нея и не я изпуска дори за секунда, научи КОЧ.

Любимият на Преслава – Павел Лазаров, не я изпуска от поглед. Явно любовта му е толкова силна, че ревността не го напуска ниго за миг. А това, както се вижда, никак не дразни певицата, дори обратното.

Той пътува с нея на всичките й участия, дори тези в чужбина. Павел е летял с певицата за сватбата на Цеци Красимирова, а малко преди това я придружавал на чалга парти в Лондон.

„Обикновено стои на отдалечена маса и само наблюдава. Но и никой не смее да закача Преслава“, разказват посетителите на заведение в английската столица.

Макар за Павел Лазаров да не се знае много, сред приятелите си е известен с бурния си нрав. Изобщо не обичал подпийнали фенове да гледат жена му, пише вестник „България Днес“.

Преди време Преси имаше сериозна връзка с Жоро Бирмата, който май й даваше повечко свобода. За сметка на това обаче скандалите помежду им не секваха и ставаха все по-ожесточени. В крайна сметка това доведе и до раздялата им.

Към момента Преслава, Павел и малката им дъщеричка Паола са едно истинско и щастливо семейство, за което мнозина в гилдията могат само да им завиждат.

Източник: Клюкибг

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?