img
Home / КЛЮКАРНИК / Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота му

Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота му

/
/
/
1204 Views
loading...

Приятелите на Иван Ласкин се молят за живота и здравето му, научи КОЧ!

Любимите приятели на Иван Ласкин от ловната дружинка „Меляне“ присъстваха на молитва за здраве, която поръчаха за актьора.

Приятелите на таланта са оптимисти за състоянието му и го призовават да е силен, за да пребори предизвикателството.

„Дръж се, Ванка, ловните приключения те очакват. Има още много неща да преживееш“, сподели приятелят на Ласкин – Робърт Атанасов. Останалите от колектива – Павлин Бацила, Цури Бръснаря, Иван Радев, Цецо Къловеца и останалите от община Роман, също призоваха актьора за кураж.

„Трябва да е така, всичко от него зависи. Да не се предава“, сподели с надежда и майката на покойния актьор Андрей Баташов. Колегата на Иван страдаше от същото заболяване – чернодробна недостатъчност. Андрей дори бе в същото отделение на ВМА и го лекуваха същите доктори.

„Иван Ласкин много пъти успя да се изплъзне от най-лошото, дано и този път съдбата е с него“, надява се и директорът на Народния театър Мариус Донкин, който е близък до актьора и дори участва с колеги в кръводаряването за Ласкин.

„За него се грижат сериозни хора, в добри ръце е. Мисля го, на сърцето ми е постоянно“, сподели и шефът на артистите Христо Мутафчиев.

Актьорът не за първи път плаши и колеги, и близки със здравословните си проблеми. През 2016 г. бе приет в спешното отделение в Плевен, тъй като не бил ял цял ден, а пил два пръста с колегите оттам.

Тогава проблемът се оказал ниското кръвно, а направените изследвания показали, че е здрав и няма проблем да продължи да играе. Миналата есен, докато участваше в риалитито „Фермата“, също се наложи да влезе в болница. Причината тогава пак бе кръвно, но този път високо.

В средата на декември Ласкин бе закаран в „Пирогов“ с нечовешки болки, а след това прехвърлен във ВМА две седмици след като бе изписан от Втора градска болница, където бе настанен в отделението по гастроентерология, пише вестник „България днес“.

Източник: hotarena.net

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!