Горещи новини

Прокуратурата подхвана бруталното блудство с петокласник, извършено от три циганета в училищна тоалетна

Прокуратурата подхвана бруталното блудство с петокласник, извършено от три циганета в училищна тоалетна

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че на 25.02.2019 г. в с. П., обл. Пловдив, са извършени блудствени действия по отношение на малолетно лице – 12-годишно момче, от три момчета – две малолетни, на 13 г., и едно непълнолетно, на 14 г., като са използвали сила – престъпление по чл. 149 ал. 4 т. 1 във вр. ал. 2 т. 1 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

Съгласно чл. 194 ал.1 т.1а от Наказателно-процесуалния кодекс, разследването се извършва от следовател от Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив.

До момента е установено, че на горепосочената дата във външна тоалетна на училище в с. П., обл. Пловдив, са извършени блудствените действия спрямо 12-годишното момче. За случая е бил уведомен инспектор от Детска педагогическа стая при РУ на МВР-Хисаря, който е провел беседи с трите деца, извършили блудствените действия, както и с пострадалото момче.

По делото се извършват процесуално-следствени действия. Срокът на приключването на досъдебното производство е двумесечен.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Прокуратурата подхвана бруталното блудство с петокласник, извършено от три циганета в училищна тоалетна"

Какво мислите?