img
Home / СВЯТ / Разберете какво казва цветът на очите ви за вас!

Разберете какво казва цветът на очите ви за вас!

/
/
/
758 Views

Знаете ли какво говори за вас цветът на очите ви? Нищо чудно, че казват, че очите са огледало на човешката душа.

Вглеждайки се в тях, можете не само да разберете настроението, но и да определите характера на човек. С тази информация ще научите за скритите си качества или ще си направите извод за характеристиките на друго лице.

Цветът на човешкото око и неговото значение:

1. Наситено кафяви. Този цвят на очите е характерен за волевите и целеустремени личности. Те стоят здраво на краката си и знаят какво искат от живота.

2. Светло кафяви. Кафявият цвят представлява спокойствие и стабилност. Той указва духовността на своя притежател, склонност да мисли за смисъла на живота. Такива хора са уверени в способностите си и премерени във вземането на решения.

3. Черни. Човек с черни очи има връзка с другия свят. Това са хора с богат вътрешен свят и силна енергия. Те са страстни, темпераментни и целенасочени.

4. Зелени. Този цвят на очите се наблюдава при творчески хора. Такъв човек често се интересува от духовни въпроси, обича да общува с интересни хора и да научава нови неща.

5. Сиви. Този цвят на очите придава на човек тайнственост и загадъчност. Всъщност такива хора са доста променливи и често самите те не знаят какво искат от живота.

6. Сини. Този цвят на очите говори за романтиката и мечтателността на своя собственик. Това са хора с добро сърце.

7. Лилави. Този цвят на очите в природата е много рядък. Той указва любопитството на ума и нестандартните възгледи на собственика им.

Сега знаете, че характерът на човека и цвета на очите са взаимносвързани. Но все още има някои интересни факти, които няма да бъде излишно да ги знаете.

Знаете ли, че:

• Всички хора се раждат с безцветни очи. Те придобиват пигмент малко по-късно.
• До зряла възраст цветът на очите може да се промени.
• Генетиката потвърди факта, че всички древни хора са с кафяви очи. За появата на други нюанси е допринесла мутация на гена и намаляване производството на меланин.
• Различните цветове на лявото и дясното око се появяват в резултат на излишък или дефицит на меланин.

Като научите повече за цвета на очите на човек, можете по-добре да разберете неговия характер.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook