Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Разделени ли са? Емилия с шокиращи разкрития за Башур
Емилия с шокиращи разкрития за Башур

Разделени ли са? Емилия с шокиращи разкрития за Башур

Поп фолк певицата Емилия разкри индиректно разделена ли е с Жорж Башур, видя ko4.

Тя показа огромния букет, който й подарил съпруга й още сутринта на 8 март:

Емилия с шокиращи разкрития за Башур

 

„Когато един ден се събудите в леглото си и чуете от другата стая смях на деца,писъци,хвърляне на играчки,куче което лае от радост,тряскане на външната врата,звънене на телефон и куп други дразнещи звуци,които са ви събудили и после любимият ви влиза при вас в стаята с голям букет червени рози с бодли с усмивка и с влюбени очи,които гледат само вас.

Тези очи,които са чакали цял живот да видят вас. Това значи, че държите щастието здраво в ръцете си.Това значи,че сте живи и живеете на пълни обороти.Това значи,че Господ ви е благодарен за нещо.Това значи,че си силна жена,която е отстоявала себе си и всички трудности през,които си минала,не са били напразни.Ще има и още трудни дни,ще има и дни, които ще поглъщаме много остри стъкла,но ние не за тези дни ще се държим на краката си,а за такива като този ден – днешния.

В море от рози плуваха вчера всички ВИП дами в България заради празника на жената, пише Hotnews.bg. Ето най-впечатляващите от тях.

Честит 8-ми март,мила мамо! Честит и прекрасен да ви е денят, мили дами!!! Не позволявайте да ви сломят никакви препятствия и никакви бурии.Радвайте се и бъдете с хората,които ви ценят и обичат!”, написа Емилия. Вечерта на женския празник семейство Башур за първи път се показа заедно в компанията на Камелия, която също стискаше рози в ръцете и приятеля й.

Припомняме, че между Емилия и Жорж прехвръкнаха искри, в края на февруари, а според публикации причината била решението на Емилия да отиде на рождения ден на бившия си Коко Динев.

 

Преслава също се похвали с оригинален букет от рози под формата на цифрата 8, а Светлана Гущерова показа огромно сърце, пак от рози. Мария си подари незабравимо изживяване в столицата на модата Париж.

Певицата с любимата си майка, където празнуват по женски. Париж е една от любимите дестинации на примата. Сантименталното за Мария градче носи много приятни мигове за певицата, която през 2018-та по време на Седмицата на модата в Париж, Мария засне видеото на “Кажи й” именно там.

Марица

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Ивана Александрова

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook