Горещи новини

Раздяла в „Един за друг” просълзи Емо Чолаков

Salzi v Edin za drug

Финалът на „Един за друг“ тази седмица разплака двойките в риалитито. Дори водещият Емо Чолаков се принуди да свали очилата, за да избърше напиращите сълзи.

Чувствата се отключиха, след като се оказа, че Йоана и Румен си тръгват от шоуто. Това стана след игра, която даде много адреналин на двойките. Те влязоха в ролята на крадци, които трябваше да отмъкнат яйце на Фаберже.

Имаше стрелба с пейнтбол, скачане на батут, катерене по мрежи и решаване на пъзели за кодове, преминаване през тунел, без да се активират аларми.

Елизабет и Йордан станаха първи, въпреки че Маргарита и Кристиян минаха най-бързо трасето, но те натрупаха много наказателни точки заради грешки. Така, в дъното останаха Йоана и Румен, и Маргарита и Кристиян. Те отидоха на елиминации, а на част от останалите двойки бе много трудно да изберат, за кого да гласуват и един по един признаваха, че четиримата са им приятели и не могат да решат.

Сълзи се появиха в очите не само на дамите, но и на силните им половинки.

„Трябва по-често да ти казвам, че те обичам“, обърна се Йоана към Румен на тръгване. А преди и Емо Чолаков да изгуби самообладание и да се разчувства и той бе откровен с Румен:

„Като един тюфлек на друг, ти го казвам: много ще ми липсваш, баце!“

В подкаста на „Един за друг“ Йоана и Румен разказаха лични истории. Отново просълзен Румен призна, че е бил осиновен.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Раздяла в „Един за друг” просълзи Емо Чолаков"

Какво мислите?