img
Home / КЛЮКАРНИК / Режисьорът Димитър Митовски загуби 600 бона, подозират го в голяма шашма!

Режисьорът Димитър Митовски загуби 600 бона, подозират го в голяма шашма!

/
/
/
631 Views

Едни 600 000 лева за новия сериал „Ускорение“ се губят на продуцента и режисьор Димитър Митовски. Заради липсите снимките на лентата били принудително спрени и не е ясно кога и дали изобщо ще продължат. Това създава и допълнителен хаос в програмата на една от големите телевизии у нас, която спешно измества сериали и шоу продукции, за да запълни дупката, пише „Телеграф“.

Екипът на „Ускорение“ бил буквално бесен на Митовски, който се покрил и не отговарял на телефонните позвънявания.

Запознати разкриха, че най-големите проблеми на режисьора ще дойдат идната седмица, когато италианските продуценти на сериала пристигнат у нас.

„Ускорение“ е копродукция между големи медийни и кино компании – Lagardere Studios Distribution (Франция), New Films International (САЩ) и Нова Броудкастинг Груп (България). Надушили за случващото се, италианците кацат на летище София до дни, търсейки решение на проблема, забъркан от българския им колега.

Във филмовите среди пък с ирония подхвърлят, че поредната издънка на Митовски е била съвсем очаквана, имайки предвид факта, че с Гочев обявиха фалит на фирмата си, която в същото време правеше едни от най-успешните родни продукции. През 2015 година голяма част от актьорите се вдигнаха срещи Димитър, тъй като не бяха взели хонорарите си от „Под прикритие“. През 2014 имаше същия проблем за неизплатени пари и за сериалите „Революция Z” и „Фамилията“

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook