Home » КЛЮКАРНИК » Роди се бебе в семейството на Алексей Петров (Снимки)
Роди се бебе в семейството на Алексей Петров (Снимки)

Роди се бебе в семейството на Алексей Петров (Снимки)

Бебе е проплакало в семейството на убития бизнесмен Алексей Петров, разбра Ко4. Неговата племенница Нуши Огнянова – дъщеря на брат му Огнян, е станала майка за трети път.

Новият наследник във фамилията се казва Мануел. Нуши вече е майка на две пораснали деца – син и дъщеря, но със съпруга ѝ отдавна мечтаели и за трето дете, а съдбата най-после ги възнаградила.

Новото попълнение в семейството се казва Мануел


Нуши Огнянова

Племенницата на Алексей Петров, както и почти всичките му роднини живеят в Тетевенско. Нуши се занимава с частен бизнес, а преди няма и месец е отворила клон на застрахователната компания на покойния си чичо и в кв. „Пеново“ в Тетевен. Три месеца след убийството на Петров цялата фамилия не спира да скърби за него. Фейсбук профилът на племенницата му е изпълнен със снимки от семейните им сбирки и спомени заедно, а мъката си тя изразява и с трогателни послания.

„Отнеха ни го завинаги. Не можем и не искаме да повярваме, че е истина. Безмилостни и безсърдечни подобия на хора убиха един безценен човек, незаслужил такава съдба. Болката, сълзите, мъката, която ни причиниха, няма да останат ненаказани от най-големия съдник – ГОСПОД БОГ. Отнеха ти живота, чичо, но ние всички никога няма да те забравим. Почивай в мир, добра душице!“, пише в едно от тях племенничката на Алексей Петров.


Алексей Петров с племенницата си и роднини на семейна сбирка

Тя, братът, сестрата и майката на убития бизнесмен организираха помен на 40-ия ден от кончината му в тесен семеен кръг. След трагичната загуба на бившата барета и експерт по антитероризъм близките му продължават да не могат да излязат от шока и са силно разтревожени за здравословното състояние на майка му Диляна.

Възрастната жена научи за разстрела на сина си от телевизията, след което бе на инжекции и под постоянни медицински грижи. Първоначално дъщеря ѝ Теменужка – сестра на Алексей, я бе взела при себе си в нейния дом в Ловеч. След погребението на Петров обаче майка му пожелала отново да се върне в къщата си в село Градежница, а роднините я посещавали ежедневно, за да я наглеждат как е. Пенсионерката Диляна живее съвсем сама в скромната си къща, след като миналата година загубила съпруга си – бащата на Алексей Петров.

Бизнесменът бе показно убит по време на редовната си седмична разходка на Витоша на 16 август 2023 г.

Той бе прострелян в главата, а пряк свидетел на убийството стана треньорката по тенис Мирослава Михайлова, която го придружаваше по време на похода. Жената бе тежко ранена и лекарите едва успяха да я спасят. Тя е дала достатъчни данни и описание за извършителя, както и на фактическата обстановка, при която е отнет животът на Петров. Това каза неотдавна главният секретар на МВР Живко Коцев.

Към момента Мирослава продължавала да се възстановява и ѝ се оказвала специализирана медицинска и психологическа помощ. По случая с убийството на Алексей Петров работи голям екип от криминалисти, но до момента официално заподозрени няма.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?