Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Русата Златка удари дъното с кадри от моминското си парти – падение и за гостенките й Андреа, Гущерова и Джумпалова (СНИМКИ 18+)
Русата Златка удари дъното с кадри от моминското си парти - падение и за гостенките й Андреа Гущерова и Джумпалова (СНИМКИ 18+)

Русата Златка удари дъното с кадри от моминското си парти – падение и за гостенките й Андреа, Гущерова и Джумпалова (СНИМКИ 18+)

Русото изкушение Златка Райкова съвсем скоро ще бъде вече омъжена жена. Припомняме, че двамата с Карен се сгодиха в началото на лятото, а предложението на бившия тенисист бе много романтично.

Явно големият ден наближава, защото навръх първия учебен ден бе моминското парти на Райкова. Бившата плеймейтка пръсна мрежата със сторита от щурия купон, на който е събрала най-добрите си приятелки, сред които са Светлана Гущерова, Виктория Джумпарова и Андреа.

Златка моминско парти

моминско парти Русата Златка

Силиконовата хубавица пусна серия от сторита как е преминала вечерта ѝ и какво точно са правили с момичетата, но това ѝ навлече бая неприятности в интернет пространството. Заляха нея и звездните ѝ гостенки с куп грозни коментари, предава Шоу Блиц.

Златка моминско парти

„Колко к..ви на едно място! И всяка една с по-малко акъл от другата“, гласи един от многото коментари с подобен характер под видео от партито, качено в профила на фолк певицата Андреа.

Момичетата се поглезиха с лимузина, ефектни костюми и за капак – голият гримьор Цецо Андреев влезе в луксозното возило по прашки и с еротичен танц, който предизвика бурни реакции за секунди.

моминско парти Райкова

моминско парти Златка

От кадрите се вижда още и че Златка Райкова, която е майка на две деца, май вече доста близо до предишната си топ форма, заради която е била със сигурност на драконовски режими и серия от скъпи процедури.

Златка Райкова моминско парти снимки

Сватбата на Златка и Карен вече чука на вратата, но коя е точната дата, както и мястото на събитието, изкусителката все още пази в пълна тайна.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?