Само тя остана естествена! Райна показа секси тяло без огромни силиконови бомби – красота! (СНИМКИ)

Raina pokaza seksi tqlo bez ogromni silikonovi bombi

Попфолк и силикон – тази комбинация стана толкова естествена, че вече не можем да си представим певица без напращял силиконов бюст. Е, има обаче едно голямо изключение от това неписано правило и това е любимата на всички Райна.

Тя успя да устои на модата и продължава да вълнува почитателите си не само с глас, но и с естествени форми .

Както е известно, Райна е сред най-запалените пътешественици Тези дни тя се похвали със снимки от нова покорена страна, която отбелязва в списъка си като номер 51.

Пилето на фолка побърза да се похвали с горещи кадри, на които позира по бански.

Райна бански

Феновете на лекия жанр веднага отбелязаха, че изглежда зашеметяващо и че си остана единствената натурална певица, която не напълни пазвата си със силикон. На голяма част от кадрите я виждаме по бански и макар в гръдната обиколка да е доста скромна, тя все пак изглежда поразително секси и хваща окото на всеки мъж.

Райна фигура бански

42-годишната звезда слага по-младите представителки на жанра в малкия си джоб. За такова тяло си мечтае всяка жена, а Райна много пъти е казвала, че при нея е ген.

Изпълнителката на „Ти ме лъжеш най-добре“ обича да пътешества и да опознава нови култури. Всяка година си подарява различни дестинации и сега е решила да посети Ямайка. На снимки показва доста интересни неща и кара феновете си да се размечтаят и те да отидат и видят с очите си красотите на Ямайка. А Райна явно иска да влезе в книгата на Гинес за най-много посетени държави.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Само тя остана естествена! Райна показа секси тяло без огромни силиконови бомби – красота! (СНИМКИ)"

Какво мислите?