Home » КЛЮКАРНИК » Сватба на хоризонта – Евгени и Валерия в главните роли?
Сватба на хоризонта - Евгени и Валерия в главните роли?

Сватба на хоризонта – Евгени и Валерия в главните роли?

Ергенът Евгени май наистина ще се ожени за своята избраница от риалитито – Валерия. Това намекна светската двойка.

От предаването също казаха, че двамата наистина много се обичат и не спират да се изненадват с романтични жестове. Самата Валерия обяви, че е избрала един от шаферите на предстоящото събитие.

Преди половин година годежът между двамата красавци накара цяла България да ахне, а сега явно двамата са напът да направят следващата стъпка – сватба.

Двойката подсказва какво предстои със снимка. В нея ръцете на двамата влюбени са една върху друга, като на безименния пръстен на Валерия е нанизан огромен пръстен с хиляди брилянти. Носителката на последната роза е във възторг, и иска да се похвали със своят младоженец.

„Нашият първи ден“, отбеляза ергенката победоносец под фотото.

Двойката си пада да показва своята любов потайно, само със знаци, като досетливите веднага разбират каква е ситуацията между двамата влюбени. Такова вероятно е посланието сега. Показателен е и фактът, че феновете на дуото започнаха да изпращат многобройни пожелания за щастливо бъдеще и дълъг брачен живот.

Имаше много спекулации, че Евгени и Валерия не са заедно. Скептиците смятаха, че връзката им е била само за шоуто и двамата всъщност не живеят заедно, а се правят на влюбени, припомня „България Днес“. Въпреки това Евгени и Валерия бяха хванати неколкократно да се подвизават като двойка месеци след финала на хитовото риалити.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?