Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Свекърва се опита да отрови бъдещата си снаха на сватбата й – гостите в залата онемяха от реакцията на младоженеца:
Свекърва се опита да отрови бъдещата си снаха на сватбата й - гостите в залата онемяха от реакцията на младоженеца:

Свекърва се опита да отрови бъдещата си снаха на сватбата й – гостите в залата онемяха от реакцията на младоженеца:

Всеки знае, че отношенията между снаха и свекърва могат да бъдат сложни, но това, което направи майката на младоженеца на сватбата му, шокира света. Събитието, което едва не завърши трагично, разказа Кали, организаторът на тази сватба.

Във видео, озаглавено „грешка или саботаж“, което тя публикува в TikTok, тя описва как майката на младоженеца умишлено се е опитала да отрови булката. Въпреки че знаела, че избраницата на сина й има сериозна алергия към кокос, тя поръчала сладкиши, поръсени с тази съставка и дори предложила на младата жена да ги опита.

булка

„Подготовката започна по план. Знаех, че булката е силно алергична към кокос, както и сладкарят, който направи тортата. Бяхме готови сватбата да започне“, разказва Кали.

Но по време на тържеството тя забелязала, че внезапно започнаха да се появяват нова порция сладкиши, в допълнение към вече доставената красива триетажна сватбена торта. На въпроса откъде са новите сладки, майката на младоженеца казала, че ги е поръчала, в случай, че другите свършат.

Добре, това всъщност не е толкова необичайно, помисли си Кали. Тук обаче историята взела необичаен обрат.

Свекървата взела една от сладките и я дала на младата булка, като й предложила да я опита. Нещастната девойка нямала представа какво е, затова наивно взела една и тъкмо се канела да я захапе, когато младоженецът „налетял“.

„Мамо, знаеш, че е алергична“, извикал той, за да избегне бедствието. Следващите 15 секунди в залата настъпи гробна тишина, никой не смееше да проговори“, разказва Кали във видеото си.

„Младоженецът погледна майка си с отворена уста. „Булката изглеждаше абсолютно ужасена и уплашена и аз щях да съм също, ако бях на нейно място“, каза Кали.

„А майката на младоженеца, която буквално се опита да отрови бъдещата си снаха, не остана ни най-малко потресена. „Тя само сви рамене, обърна се и си тръгна. Потресен от поведението й, младоженецът тотално изгуби контрол и започна да крещи.

„Ти си ужасен човек, никога не си подкрепял тази връзка, това е дъното, дори за теб. Можеше да я изпратиш в болницата.

Тя буквално можеше да изпадне в анафилактичен шок“, извика той на майка си, въпреки че това очевидно не я смути. Малко по-късно тя стана и напуснала сватбата и за щастие фаталната развръзка бе избегната.

Видеото предизвика купища коментари в тази социална мрежа, като коментатори съветват нещастната булка „да бяга възможно най-далече от това семейство, ако иска да остане жива“, както и че свекървата вероятно ще се опита да направи нещо пак подобно.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?