img

Светлана и Християн Гущерови разкриха пола на първия си наследник

/
/
/
713 Views

Светлана Василева и Християн Гущеров стават родители съвсем скоро. Плеймейтката най-накрая разкри най-хубавата новина за всяко младо семейство, а именно, че с Християн ще стават родители. В последните месеци доста се спекулираше по темата бременна ли е или не е г-жа Гущерова.

Голяма част от медиите пуснаха дори новината, че Светлана е била в столична болница заради проблемна бременност. Високо кръвно вкарало Василева в лечебно заведение. Впоследствие се оказа, че снимка, пусната от Светлана в социалната мрежа, разкри, че в това време, когато се твърди, че е била в болница, тя е била при своята маникюристка.

В промото на „Папараци“ за тази неделя г-жа Гущерова разкри, че тя и съпругът й Християн наистина очакват първия си наследник. От думите на Светлана става ясно и от какъв пол е бебето. Тя и Гущеров само след няколко месеца ще станат родители на момиченце. „Аз съм една много щастлива и обичана жена и скоро ще бъдем две, много обичани и щастливи жени“, казва бъдещата майка, погалвайки наедрялото си коремче.

Припомняме, че Светлана и Християн сключиха брак точно на рождения ден на Гущеров – на 12-ти юли. На тази дата те поканиха най-близките си, за да отпразнуват събитието на пищно тържество.

Няколко месеца по-късно двамата вече очакват първата си рожба. В своите интервюта за различни медии Светлана не веднъж е споделяла, че двамата с Християн са готови да станат родители и работят за бебе още преди годежа. „Готова съм да стана майка и мисля, че ще се справя много добре“, сподели преди четири месеца Гущерова.

Светлана и Християн мечтаеха за момченце, те обаче ще се сдобият с момиченце. Единственото нещо, от което плеймейтката се притесняваше преди четири месеца беше да не качи много килограми, но заради бебето тя е готова на всичко. „Бебето е на първо място, килограмите остават на заден план“, каза тогава тя.
razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!