Синът на Коцето умили мрежата – пораснал русокос красавец! (СНИМКА)

Синът на Коцето умили мрежата - пораснал русокос красавец! (СНИМКА)

Поп фолк-идолът Константин може и да е мечта за почитателките на жанра, но е щастлив в личния си живот до съпругата си Надя и двете си прекрасни деца.

Буквално преди дни двамата с Надето се отдадоха на пътешествие „по младоженски“ в красива Барселона

Коцето и Надя Барселона

Надя и Коцето Барселона

От оскъдните кадри, споделени в мрежата, се вижда, че двамата са обиколили известните творения на архитекта Антони Гауди – Саграда фамилия и Каса Батьо.

Интерес в социалните мрежи обаче предизвика един кадър на певеца с порасналото му момче – отдалеч личи, че 8-годишният Александър ще е голям красавец.

Константин със сина си

Русокосото момче расте като гъбка и според някои е одрало кожата на баща си.

Почитател коментира, че хлапето на практика е Константин като малък. Макар да се забелязва и прилика с Надя, може би гените на изпълнителя за момента са по-силни.

Освен син, Коцето има и дъщеря, но нейна скорошна снимка в мрежата липсва. Видеата, които той публикува, обикновено са шегаджийски и целят да предизвикат усмивки. Семейните снимки са рядкост в профила му.

Макар да се носят легенди за интимния му списък, поне официално певецът си има половинка, с която създадоха и две деца. Наследниците му растат неусетно, а за татко им остава само да се гордее с тях. Колко е дръпнал малкият например, добре личи от умилителния кадър.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Синът на Коцето умили мрежата – пораснал русокос красавец! (СНИМКА)"

Какво мислите?