Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

Skandalno tvurdenie v Ergenyt

Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт.

На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени сцени на брега, а и вътре в морето. Разказът на Валерия за срещата ѝ пък е толкова цветист, че Надя съвсем конкретно попита: „Имаше ли проникване?”.

Отговорът беше: „Може и да е имало”.

В тази ситуация спекулациите на зрителите, споделени в коментарите в социалните мрежи, се развихриха до крайност. Мненията все пак могат да бъдат разделени в две групи. Едната смята, че каквото е имало да става, е станало.

Според другата, която може би гледа шоуто по-резервирано, нищо такова не се е случило, просто Валерия лъже пред останалите, за да ги изнерви максимално. Те предупреждават останалите, че монтажът в предаването често е подвеждащ, за да има повече „сеир”.

Във всеки от случаите, едно е сигурното – зрителките са отвратени от целувките и натисканията, които Алек практикува с всички от участничките и при всяка възможност. Много от тях вече не го виждат като сериозен мъж с бизнес, а просто като младеж, който се възползва от ситуацията и дори не прави опит да се въздържа.

Един от най-харесваните коментари на зрителка гласи следното:

„Алек е най-отвратителния тип “мъж” – сладникав, лукав лъжец, който на всяка сваля звезди, лъже, маже, та даже и си вярва. Съсипахте целия концепт на предаването, защото с всяка изминала среща на кръвопиеца с поредната глупава и охотна “жертва” губите достоверност. В първите сезони поне имаше проблясъци на истински чувства. Тук всеки е просто актьор в търсене на извява. Супер пошло и безсмислено.“

Твоят коментар

Be the first to comment on "Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек"

Какво мислите?