Горещи новини

Слави Трифонов тъгува за убитото си дете

Слави Трифонов тъгува за убитото си дете

Слави Трифонов тъгува по нероденото си дете от бившата си любима Алекс Раева, която направи аборт тайно от него, научи Ко4.

Тогава се твърдеше, че гологлавият шоумен бил готов да стане татко, но тя отказала да ражда, защото не виждала бъдеще за връзката им, а и бебето щяло да спъне кариерата й. Сега, когато Алекс отново е бременна, Слави изпитва огромна болка по неосъщественото си бащинство, споделят негови близки.

Самата Алекс Раева съжалява за аборта си и се притеснява сега съдбата да не я накаже и тя да изгуби бебето си. Бившата певица на Слави Трифонов и водеща на музикалното шоу „Х Фактор” очаква първото си дете и в момента е в края на четвъртия месец. 38-годишната имала проблеми със зачеването заради аборта, който направила преди 10-ина години.

Бременността на Алекс протичала тежко и в първите 3 месеца я мъчело непрекъснато гадене и повръщане.

Имало и рисков момент, в който била на косъм да изгуби плода. След дълга битка медиците успели да запазят зародиша и днес певицата се радва на наедряващото си коремче. Тя пази в тайна името на бащата и макар че двамата са заедно повече от две години, името му тъне в анонимност, пише „Уикенд“. За мистериозната й настояща половинка се знае само, че е неин приятел от училищната скамейка, че върти дребен бизнес и че имат обща страст – морето и подводното гмуркане.

„Такъв мъж съм си търсила и се радвам, че го открих“, написа в социалните мрежи Раева.

Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Слави Трифонов тъгува за убитото си дете"

Какво мислите?