Home » СВЯТ » След Матю Пери отиде си внезапно и звезда от „От местопрестъплението: Маями”
След Матю Пери отиде си внезапно и звезда от "От местопрестъплението: Маями”

След Матю Пери отиде си внезапно и звезда от „От местопрестъплението: Маями”

Актьорът Евън Елингсън, някогашно дете-звезда, и талант със светло бъдеще в шоубизнеса, бе открит мъртъв в дома си в окръг Сан Бернардино, пише TMZ, цитира Телеграф.

Елингсън, който сложи край на изявите си преди повече от десетилетие, е бил открит в спалнята на дома си в град Фонтана, окръг Сан Бернардино. Точните обстоятелства около смъртта на 35-годишния Евън не са ясни на този етап.

Бащата на актьора Майкъл Елингсън призна, че в миналото Евън се е борил с наркотични зависимости, но напоследък не посягал към дрогата. Внезапната му смърт е пълен шок за семейството.

Роденият през 1988 г. Евън Елингсън е познат на зрителите най-вече с ролите си като дете. Дебютира през 2001 година с роля във филма “Живот в страх”. Между 2004 и 2005 г. играе в ситкома “Пълни диваци”, появява се в шестия сезон на трилъра “24” с Кийфър Съдърланд. Партнира на Камерън Диас в драмата “Споделен живот” от 2009 година.

Най-емблематичното превъплъщение на Евън е в криминалната поредица “От местопрестъплението: Маями”, където влиза в образа на сина на лейтенант Хорейшио Кейн – Кайл Хармън.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?