Новините на фокус
Home » KO4 STORY » След 20 години и 6 неуспешни ин витро опита, семейство от Добрич се сдоби с рожба!
След 20 години и 6 неуспешни ин витро опита семейство от Добрич се сдоби с рожба!

След 20 години и 6 неуспешни ин витро опита, семейство от Добрич се сдоби с рожба!

„С огромна радост, удовлетворение и признание към всички мои приятели, познати, непознати, съпричастни с доброто, съобщавам… Днес се роди Радослав!”

Това сподели във Фейсбук Валентина Иванова от Варна – главен координатор на Донорската програма на Фондация „Искам бебе”.

Тя припомня, че на 20  ноември 2020 г. отправи призив чрез социалната мрежа да помогнем на Невена и Радослав от Добрич да имат дете. Разказва, че семейството води своята борба повече от 20 години. Имало е 6 опита ин витро, част от тях самофинансирани.

Благодарение на апела на Валентина Иванова част от сумата е събрана.

Някои хора подарили медикаменти, други просто се помолили следващия опит ин витро да е успешен. С дарение се включил и Медицинският център за асистирана репродукция /МЦАР/ във Варна, където е извършена успешната процедура.

Чудото на животаЗа ProNewsDobrich Валентина Иванова сподели, че процедурата е направена по донорска програма. Тя струва около 7-8 000 лева.

„МЦАР-ВАРНА сбъдват мечти! Бъдете здрави и щастливи, семейство! Радвайте се на своето чудо!”, пожелава на Невена и Радослав от Добрич Иванова.

Източник : ProNewsDobrich

Твоят коментар

Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ko4.bg във Facebook