img
Home / СВЯТ / Смайващо! Пътешественичка във времето разказа какво е видяла на Земята след 4 000 години и донесе цвете (ВИДЕО)

Смайващо! Пътешественичка във времето разказа какво е видяла на Земята след 4 000 години и донесе цвете (ВИДЕО)

/
/
/
724 Views

В YouTube канала Apex TV се появи ново видео, в което жена, дошла от 6000 година, разказва какво ще се случи с планетата.

Кадрите са направени от дама, която живее във Финландия. От думите й става ясно, че е живяла в 6000 година. За спомен от новия свят тя си е взела цвете. Растението под името Роклоруло е растяло на нашата планета по времето на динозаврите, но учените от бъдещето са успели да го възродят с помощта на генното инженерство.

Жената, която е на средна възраст, е работела в научна лаборатория на правителството.

През 1966 година учените я пращат в бъдещето, където има летящи коли, много растителност и високи къщи. По думите й, всяко свободно място е засадено или с цветя, или с дървета. В бъдещето учените ще създадат динозаври.

Това ще се случи през 4529 година. Те ще обитават зоологическите градини, джунглите и саваните. Тя говори и за „тъмен период”, който ще продължи 1 000 години. Хората ще са принудени да търпят температури, достигащи 40°С, а на някои места – до 70°С. След този период ще настъпят по-спокойни години.

Източник: Блиц

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!