img
Home / СВЯТ / Смел тираджия извади жена от горяща кола секунди преди да избухне

Смел тираджия извади жена от горяща кола секунди преди да избухне

/
/
/
517 Views

Шофьор на камион извади жена от горяща кола секунди преди да избухне, разбра Ко4.

65-годишният Джон Растрик карал своя камион на север по път М1, южно от Лестър, Англия, когато пред очите му два автомобила катастрофирали, пише Daily Mail.

При сблъсъка едната кола избухнала в пламъци, а другата се ударила в мантинелата. Шофьорът на камиона веднага скочил от кабината и се затичал към горящата кола. На записа от видеорегистратора в камиона се вижда как Джон Растик успява да отвори шофьорската врата на автомобила и да извади от огъня 27-годишната Пари Мистри.

Секунди по-късно резервоара на колата избухва. Колата се превръща в огнена топка само 29 секунди след като тираджията вади младата жена, се вижда още на кадрите.

За проявената смелост Джон Растик получава награда от службата за Спешна помощ в района.

„Видях как колата се завъртя няколко пъти и почти веднага се запали. Разбрах, че в този момент няма никой друг, който да помогне. Надявах се на помощта на Бог. Пренебрегнах всичките си страхове и се опитах да спася момичето“, разказа той.

Двамата са станали приятели след инцидента. Младата жена претърпяла тежка операция и след това трябвало отново да се научи да ходи. Днес Пери продължава да се възстановява и е благодарна на Джон, че е спасил живота ѝ.

Източник: Daily Mail

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook