Home » КЛЮКАРНИК » Софка вдига сватбата с Гринго от безпаричие! Сметнала е, че ще вземе 250 000 лева от гостите си
Софка вдига сватбата с Гринго от безпаричие! Сметнала е, че ще вземе 250 000 лева от гостите си

Софка вдига сватбата с Гринго от безпаричие! Сметнала е, че ще вземе 250 000 лева от гостите си

Финансов интерес, а не безгранична любов стои в основата на пищната сватба, която Софи Маринова и бившият охранител Гринго ще вдигнат на 24 март, узна КОЧ.

На 5 февруари те сключиха граждански брак и вече усилията им са насочени единствено към организацията на купона, на който ще присъстват около 500 души. Пред най-близките си Софка признала, че организира тържеството най-вече за да изкара пари, тъй като напоследък банковата й сметка се изпразнила. Софка дори деликатно намекнала на гостите си, че не иска подаръци, а бели пликчета, писа „Галерия“.

Маринова закъсала за пари, като на нейния гръб лежи цялата й рода, плюс тази на Гринго. Миналата пролет Ромския славей участва в „Като две капки вода“, откъдето взе доста висок хонорар. Той обаче бил профукан за адвокати, които да измъкнат гаджето й от затвора. Тя му плати и глобата от 5 000 лева.

Запознати издават, че бившият охранител имал и стари борчове, с погасяването на които също се е заела ромската звезда. На гърба на Маринова е легнал и един солиден разход – кариерата на сина й Лоренцо. Тийнейджърът вече усилено се заел да става фолк певец и има издадени няколко песни. Те, заедно с впечатляващите видеоклипове, били покрити отново от Софи.

Затова Гринго и Маринова решили, че искат пищна сватба, за да може да изкарат някой лев. Организацията ще им легне на 50 000 лева, а имали очаквания всеки от 500-те госта да извади по 500 лева.

ХотАрена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?