img
Home / ЗДРАВЕ / Спя и слабея, не мислих, че е възможно, но ако знаеш как да комбинираш тези мощни съставки чудеса се случват с мазнините

Спя и слабея, не мислих, че е възможно, но ако знаеш как да комбинираш тези мощни съставки чудеса се случват с мазнините

/
/
/
709 Views

Продукти, с помощта на които горите мазнини, докато спите

Съществуват много естествени слабителни средства, които стимулират изгарянето на мазнини повече отколкото средствата, предназначени за това. Мастните натрупвания около краката и корема са най-упорити. Малко хора обаче знаят, че човешкото тяло е в състояние да гори мазнини докато спите, т.е. колкото повече спите, толкова по-добре.

Разбира се, това трябва да бъде не повече от 8 часа, тъй като след това ефектът изчезва. Когато спите, тялото регенерира и развива всички групи мускули, но съдържанието на мазнини остава същото. Така че, ако искате да активирате изгарянето на мазнини, трябва да забързате метаболизма си. По този начин, тялото ще продължи да топи излишните калории, дори когато спите.

Ние от Ко4 ви представяме естествена смес, която има този ефект.

Единственото нещо, което трябва да направите е да не ядете в продължение на няколко часа преди лягане и да използвате това средство. 60 минути преди лягане трябва да консумирате тези продукти, като ги разбъркате:

– магданоз 1 връзка
– лимон 1 бр. смлян с кората
– оцет 1 с.л.
– канела 1 ч.л.
– една чаена лъжичка джинджифил или биологичен мед

Използвайте тази смес и ще почувствате положителните резултати веднага!

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook