img
Home / БЪЛГАРИЯ / Стоил от Ботуня, който сложи край на живота си, планирал да се жени

Стоил от Ботуня, който сложи край на живота си, планирал да се жени

/
/
/
162 Views

Стоил от Ботуня планирал сватба. Но вместо това се самоубил. Той страдал от психоза и това довело до решението му да посегне на живота си, научи ko4.

Самоубиецът е ерген и няма деца. Завършил е право, но работел в столицата във фирма за климатици. От известно време се оплаквал на колегите си, че някой постоянно го следи.

И близките му забелязали, че е започнал да се държи странно. Те потърсили консултация с психолог, който им казал, че има голяма вероятност Стоил да посегне на живота си.

Младият мъж се прибрал в родното си село, защото имал почивни дни. Излязъл от дома си в петък следобед след като провел дълъг телефонен разговор.

Не взел със себе си нито телефон, нито ключовете от колата и документи. След като не се прибрал цяло денонощие, бил обявен за издирване.

Търсили го полицаи, помагали и хора от селото. Въпреки събраните данни за самоубийство, полицията не е затворила случая и продължава разследването.

От профила му във Фейсбук става ясно, че Стоилов е почитател на походите сред природата и на волейболните ни национали. Имал сериозна приятелка и планирал скоро да се жени.

Блиц

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!