Home » БЪЛГАРИЯ » Стоил от Ботуня, който сложи край на живота си, планирал да се жени
Стоил от Ботуня планирал да се жени

Стоил от Ботуня, който сложи край на живота си, планирал да се жени

Стоил от Ботуня планирал сватба. Но вместо това се самоубил. Той страдал от психоза и това довело до решението му да посегне на живота си, научи ko4.

Самоубиецът е ерген и няма деца. Завършил е право, но работел в столицата във фирма за климатици. От известно време се оплаквал на колегите си, че някой постоянно го следи.

И близките му забелязали, че е започнал да се държи странно. Те потърсили консултация с психолог, който им казал, че има голяма вероятност Стоил да посегне на живота си.

Младият мъж се прибрал в родното си село, защото имал почивни дни. Излязъл от дома си в петък следобед след като провел дълъг телефонен разговор.

Не взел със себе си нито телефон, нито ключовете от колата и документи. След като не се прибрал цяло денонощие, бил обявен за издирване.

Търсили го полицаи, помагали и хора от селото. Въпреки събраните данни за самоубийство, полицията не е затворила случая и продължава разследването.

От профила му във Фейсбук става ясно, че Стоилов е почитател на походите сред природата и на волейболните ни национали. Имал сериозна приятелка и планирал скоро да се жени.

Блиц

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?