Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Стъки разочарован: ГЕРБ ме предадоха, всичко е хранилка за шарани.
Стъки разочарован: ГЕРБ ме предадоха всичко е хранилка за шарани.

Стъки разочарован: ГЕРБ ме предадоха, всичко е хранилка за шарани.

„В Парламента опозиция няма. Карат се, пишат постове, заплашват се един друг, после гласуват заедно. Всичко е хранилка за шарани.“

Това гневно написа във „Фейсбук“ Станислав недков-Стъки по повод днешния избор на нов военен министър. Според него всички, с изключение на ДПС, са подкрепили днес правителството на Кирил Петков.

От Ко4 Ви предлагаме пълният пост на Стъки в социалната мрежа:

184 гласа „за“, 0 – против и 33-ма „въздържали се“. В Парламента опозиция няма. Карат се, пишат постове, заплашват се един друг, после гласуват заедно. Всичко е хранилка за шарани. С изключение на ДПС, които се въздържаха, всички останали подкрепиха ЕДИНОДУШНО правителството на Кирил Петков. Без нито един глас против. Включително “изчегъртаните” ГЕРБ и “протестиращите” Възраждане.

Явно никой не вижда проблем с мизерните пенсии и непосилните цени на храни, ток, бензин и дизел. Не виждат проблем и в това, че предстои трети пореден провален туристически сезон, който тотално ще приключи изпадналият в колапс бранш.

Всички са съгласни и с това, че България изпраща малкото действащи изстребители, които имаме, за да се включат директно във войната в Украйна.

Явно партийните лидери не осъзнават, това директно участие във войната какви последици може да донесе на страната и народа ни. Възраждане са ясни. Заради кризата, копейките се обезценяват и се търси обмен в друга валута.

ГЕРБ с тази подкрепа за неадекватното и зловредно правителство предадоха своите избиратели и всички, които през последните месеци станаха жертва на Рашковата саморазправа. Не по думите, а по делата им ги познайте!

Минавам в твърда опозиция на абсолютно всички.

Който желае да се бори с мен е добре дошъл. Който не, е свободен да ме разприятели още сега. България няма нужда от повече лицемерци! Майка България има нужда от любящи синове и дъщери!

Източник: Нюз2

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?